YOU ARE INVITED

Στιγμές που αξίζει να ζήσεις

Thai Massage Level 1

TMC International Curriculum- Σχολή Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας της Ταιαλάνδης. Με τον Νικόλα Παρασκευόπουλο, πιστοποιημένο δάσκαλο μασάζ από το Υπουργείο Παιδίας της Ταιλάνδης & συνεργαζόμενο δάσκαλο της σχολής TMC. 

Νικόλας Παρασκευόπουλος

Δάσκαλος μασάζ αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης.

Συνεργαζόμενος δάσκαλος της σχολής TMC, Chiang Mai, Thailand

Hypnotherapy & NLP Trainer & Practitioner
Athens Massage & Yoga Academy

Ας γνωριστούμε !

Είμαι ο Νικόλας Παρασκευόπουλος και δίνω τα μαθήματα που θα ήθελα να πάρω ενώ ανυπομονώ να ζω τη κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε. Είναι έτσι!

Αν είμαι καλός στον ρόλο μου, όποιος είναι κοντά μου σύντομα γίνει εξαιρετικός σε αυτή την τέχνη ενώ αν δεν είμαι ο κατάλληλος όσες ώρες και αν μείνετε μαζί μου δεν θα αλλάξουν πολλά, όσες τεχνικές και αν απομνημονεύσετε

Μπορείτε να το διαπιστώσετε χωρίς το παραμικρό ρίσκο καθόσον τα μαθήματα μου δίνονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Ως διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής ύπνωσης & υπνοθεραπείας, συμπληρώνω το μάθημα με χρήσιμα στοιχεία που δεν περιμένετε, που συχνά δεν γίνονται αντιληπτά και που δεν θα βρείτε σε βιβλία μασάζ ενώ ειλικρινά συμβάλουν για να γίνεις ο καλύτερος/η που μπορείς σε “χρόνο μηδέν”.

Αυτό θέλω να το απολαμβάνω να ξετυλίγεται μπροστά μου.  Θέλω να συμβαίνει.

Έχω αναπτύξει, δοκιμάσει και πλέον χρησιμοποιώ μια ιδιαίτερη μέθοδο που σε οδηγεί​να δίνεις το συντομότερο δυνατό ένα χαρισματικό μασάζ ! (Αυτό που θα σου ζητούν ξανά).

Με προκαλεί να μεταδίδω τις γνώσεις μου στο μικρότερο δυνατό χρόνο αντί να ξοδεύουμε μαζί 100αδες ​ώρες εκπαίδευσης που δεν τελειώνουν με μαθήματα που γίνονται 1 φορά το μήνα για να διαρκούν χρόνια… !

​Όποιο και αν είναι το σεμινάριο μαζί μου σε βάζει στο νόημα από τη 1η ώρα και σου ανοίγει το δρόμο​.

 

 

motionmailapp.com

Ένα αντι-μάθημα για αρχάριους ή και προχωρημένους !

Με ΕΓΓΥΗΣΗ επιστροφής χρημάτων. Έτσι απλά !

 

30 ώρες σε 2 Σαββατοκύριακα που εξαφανίζονται ενοχλητικά γρήγορα την ώρα που μυείσαι να “αγγίζεις μαγικά” όλο το σώμα, με 150 τεχνικές χαρισματικού Τhai Massage. Ένα μασάζ που δεν χρειάζεται striptease 

Θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα της Ταιλανδέζικης Σχολής TMC, χρησιμοποιόντας το βιβλίο της σχολής, η οποία και αναγνωρίζει τα διπλώματα μας και είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Π αδείας της Ταϊλάνδης καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένη.

Το μάθημα περιλαμβάνει τεχνικές για όλο το σώμα σε όλες τις θέσεις και αποτελεί το 1ο επίπεδο ενώ για όσους θέλουν να ασχοληθούν πραγματικά με το Thai Massage υπάρχουν και επόμενα επίπεδα όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στις σελίδες μας.
Σε 4 ημέρες μπαίνεις στο θέμα, μπαίνεις στο κλίμα και ξεκινάς μια νέα διαδρομή στη ζωή σου, μια υπέροχη νέα μέρα που αξίζει να ζήσεις.

Αν έχεις γνωρίσει δασκάλους που κάνουν τα ΕΥΚΟΛΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ… ίσως είναι η ώρα να δεις τα ΔΥΣΚΟΛΑ να γίνονται ΕΥΚΟΛΑ, στο “κρυφό” σχολειό κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

 

motionmailapp.com

Εκπαίδευση με ανθρώπινο πρόσωπο

Αναμνήσεις που μένουν στη ψυχή σου 

4 Ξεκάθαρες κουβέντες

  • Παρέχουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα 100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος/η στο τέλος της 1ης μέρας !
  • Η διδασκαλία μας είναι πλημυρισμένη με ΧΙΟΥΜΟΡ γιατί δεν χρειάζεται κανένα δεκανίκι σοβαροφάνειας για να έχει την αξία που θα διαπιστώσεις
  • Η μέθοδος μας έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ γιατί δίνουμε έμφαση στην ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αντί στη μνήμη (ο δάσκαλος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής υπνοθεραπείας) !
  • Το Δίπλωμα από την Athens Massage & Yoga Academy αναγνωρίζεται από το Thai Massage School of Chiang Mai – Σχολή Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης γιατί ο δάσκαλος είναι και δάσκαλος αυτής της σχολής

Γιατί να μάθεις μασάζ ;

  • Γιατί να εισπράτεις ικανοποίηση κάνοντας πελάτες η φίλους να νιώθουν υπέροχα με το άγγιγμα σου και σε αναζητούν να το προσφέρεις
  • Γιατί είναι ένα πανέμορφο επάγγελμα ή συμπληρωματική δραστηριότητα ή χόμπι που ασκείς όποτε θέλεις, όπου και αν είσαι, ενώ συμπληρώνεις το εισόδημα σου και συμβάλεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής !
  • Γιατί είναι μια τέχνη που μαθαίνεις απλά και μόνο επειδή σου αρέσει να αυξάνεις τις γνώσεις σου
  • Γιατί ανακουφίζεις όποιον έχει στρες, είναι πιασμένος ή έχει κάποια μυοσκελετικά προβλήματα που δεν απαιτούν ιατρική παρακολούθηση
  • Γιατί σου αρέσει να προσφέρεις με ή χωρίς αντάλλαγμα
  • Γιατί αγγίζοντας έναν άνθρωπο ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ όπως και αυτός

Παραδοσιακό Thai Massage με τον Νικόλα Παρασκευόπουλο

motionmailapp.com
>