YOU ARE INVITED

Charisma Massage Level 1

Charisma Massage Level 1

Με τον Νικόλα Παρασκευόπουλο, δημιουργό του Charisma Massage και πιστοποιημένο δάσκαλο μασάζ από το Υπουργείο Παιδίας της Ταιλάνδης – συνεργαζόμενο δάσκαλο της σχολής αναγνωρισμένης σχολής TMC. 

Νικόλας Παρασκευόπουλος

Δάσκαλος μασάζ αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης.

Συνεργαζόμενος δάσκαλος της σχολής TMC, Chiang Mai, Thailand

Hypnotherapy & NLP Trainer & Practitioner
Athens Massage & Yoga Academy

Ας γνωριστούμε !

Είμαι ο Νικόλας Παρασκευόπουλος και δίνω τα μαθήματα που θα ήθελα να πάρω ενώ ανυπομονώ να ζω τη κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε. Τελεία και παύλα !

Αν είμαι καλός στον ρόλο μου τότε θα γίνεις γρήγορα εξαιρετικός σε αυτή την τέχνη ενώ αν δεν είμαι ο κατάλληλος όσες ώρες και αν μείνεις μαζί μου δεν θα αλλάξουν πολλά, όσες τεχνικές και αν απομνημονεύσεις… Έχεις την δυνατότητα να το διαπιστώσεις χωρίς το παραμικρό ρίσκο καθόσον τα μαθήματα μου δίνονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ως διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής ύπνωσης & υπνοθεραπείας, συμπληρώνω το μάθημα με χρήσιμα στοιχεία που δεν περιμένεις, που συχνά δεν γίνονται αντιληπτά,  που δεν θα βρεις σε βιβλία μασάζ και που σε βοηθούν να ξεχωρίσεις. 

Θέλω να γίνεις ο καλύτερος/η που μπορείς σε “χρόνο μηδέν”, γιατί θέλω να το απολαμβάνω να ξετυλίγεται μπροστά μου.  Μ αρέσει να συμβαίνει.

Έχω αναπτύξει, δοκιμάσει και πλέον χρησιμοποιώ μια ιδιαίτερη μέθοδο που σε οδηγεί ίσως και “αόρατα” να δίνεις το συντομότερο δυνατό ένα χαρισματικό μασάζ ! (Αυτό που θα σου ζητούν ξανά).

Με προκαλεί να μεταδίδω τις γνώσεις μου στο μικρότερο δυνατό χρόνο αντί για 100αδες ακριβοπληρωμένες ώρες εκπαίδευσης που δεν τελειώνουν… ή μαθήματα που γίνονται 1 φορά το μήνα για να διαρκούν μήνες ή χρόνια… !

Αυτό το μάθημα σε βάζει στο νόημα από τη 1η ώρα και σου ανοίγει το δρόμο για το 2, και το 3 επίπεδο του θεραπευτικού μασάζ όπως και για το τμήμα των προχωρημένων που αλλάζει τα δεδομένα.

 

motionmailapp.com

Ένα αντι-μάθημα για αρχάριους ή και προχωρημένους !

Με ΕΓΓΥΗΣΗ επιστροφής χρημάτων. Έτσι απλά !

 

30 ώρες σε 2 Σαββατοκύριακα που εξαφανίζονται ενοχλητικά γρήγορα την ώρα που μυείσαι να “αγγίζεις μαγικά” όλο το σώμα, με 150 τεχνικές χαρισματικού Τhai Massage. Ένα μασάζ που δεν χρειάζεται striptease 

Θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα της Ταιλανδέζικης Σχολής TMC η οποία και αναγνωρίζει τα διπλώματα μας και είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Π αδείας της Ταϊλάνδης καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένη.

Το μάθημα περιλαμβάνει τεχνικές για όλο το σώμα σε όλες τις θέσεις
Σε 4 ημέρες μπαίνεις στο θέμα, μπαίνεις στο κλίμα και ξεκινάς μια νέα διαδρομή στη ζωή σου, μια υπέροχη νέα μέρα που αξίζει να ζήσεις.

Αν έχεις γνωρίσει δασκάλους που κάνουν τα ΕΥΚΟΛΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ… ίσως είναι η ώρα να δεις τα ΔΥΣΚΟΛΑ να γίνονται ΕΥΚΟΛΑ, στο “κρυφό” σχολειό κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

 

motionmailapp.com

Εκπαίδευση με ανθρώπινο πρόσωπο

Αναμνήσεις που μένουν στη ψυχή σου 

4 Ξεκάθαρες κουβέντες

  • Παρέχουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα 100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος/η στο τέλος της 1ης μέρας !
  • Η διδασκαλία μας είναι πλημυρισμένη με ΧΙΟΥΜΟΡ γιατί δεν χρειάζεται κανένα δεκανίκι σοβαροφάνειας για να έχει την αξία που θα διαπιστώσεις
  • Η μέθοδος μας έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ γιατί δίνουμε έμφαση στην ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αντί στη μνήμη (ο δάσκαλος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής υπνοθεραπείας) !
  • Το Δίπλωμα από την Athens Massage & Yoga Academy αναγνωρίζεται από το Thai Massage School of Chiang Mai – Σχολή Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης γιατί ο δάσκαλος είναι και δάσκαλος αυτής της σχολής

Γιατί να μάθεις μασάζ ;

  • Γιατί να εισπράτεις ικανοποίηση κάνοντας πελάτες η φίλους να νιώθουν υπέροχα με το άγγιγμα σου και σε αναζητούν να το προσφέρεις
  • Γιατί είναι ένα πανέμορφο επάγγελμα ή συμπληρωματική δραστηριότητα ή χόμπι που ασκείς όποτε θέλεις, όπου και αν είσαι, ενώ συμπληρώνεις το εισόδημα σου και συμβάλεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής !
  • Γιατί είναι μια τέχνη που μαθαίνεις απλά και μόνο επειδή σου αρέσει να αυξάνεις τις γνώσεις σου
  • Γιατί ανακουφίζεις όποιον έχει στρες, είναι πιασμένος ή έχει κάποια μυοσκελετικά προβλήματα που δεν απαιτούν ιατρική παρακολούθηση
  • Γιατί σου αρέσει να προσφέρεις με ή χωρίς αντάλλαγμα
  • Γιατί αγγίζοντας έναν άνθρωπο ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ όπως και αυτός

Παραδοσιακό Thai Massage με τον Νικόλα Παρασκευόπουλο

motionmailapp.com

Στιγμές

>