Athens Massage & Yoga Academy - Mobile Therapists

(Reading time: 1 minute)

Thai Massage Level 1

motionmailapp.com

 

Charisma Thai Massage Level 1. Ένα αντι-μάθημα για αρχάριους ή και προχωρημένους με ΕΓΓΥΗΣΗ επιστροφής χρημάτων. Έτσι απλά !

Φαντάσου μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωή, χαρά, φιλική επικοινωνία, χωρίς πληθυντικό & τυπικότητες, με το σεβασμό στο κόκκινο, με χιούμορ και μασάζ !

Οι 30 ώρες σε 2 Σαββατοκύριακα εξαφανίζονται ενοχλητικά γρήγορα την ώρα που μυείσαι να “αγγίζεις μαγικά” όλο το σώμα, με 150 τεχνικές χαρισματικού Τhai Massage. Ένα μασάζ που δεν χρειάζεται striptease :)
 

Γιατί άραγε να μάθεις μασάζ ;

 • Γιατί εισπράτεις ικανοποίηση κάνοντας κάποιος να νιώσει καλά με το άγγιγμα σου όπως και όταν σε αναζητούν για να προσφέρεις
 • Γιατί είναι ένα πανέμορφο επάγγελμα ή επίσης για αρκετούς συμπληρωματική δραστηριότητα που ασκείς όποτε θέλεις όπου και αν είσαι ενώ συμπληρώνεις το εισόδημα σου και παράλληλα συμβάλει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής !
 • Γιατί είναι μια τέχνη που μαθαίνεις απλά και μόνο επειδή σου αρέσει να αυξάνεις τις γνώσεις σου
 • Γιατί ανακουφίσεις όποιον έχει στρες, είναι πιασμένος ή έχει κάποια μυοσκελετικά προβλήματα που δεν απαιτούν ιατρική παρακολούθηση
 • Γιατί σου αρέσει να προσφέρεις με ή χωρίς αντάλλαγμα
 • Γιατί αγγίζοντας έναν άνθρωπο ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ και θέλεις να νιώσει και αυτός


Σε 4 ημέρες μπαίνεις στο θέμα, μπαίνεις στο κλίμα και μαθαίνεις 151 τεχνικές. Ξεκινάς μια νέα διαδρομή στη ζωή σου.

l1topp

Αν έχεις γνωρίσει δασκάλους που κάνουν τα ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ... ίσως είναι η ώρα να δεις τα ΔΥΣΚΟΛΑ να γίνονται ΕΥΚΟΛΑ, στο “κρυφό” σχολειό κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

-------------------------------------------------------------------------------
4 Ξεκάθαρες Κουβέντες που πρέπει να ξέρεις:

 

 • Παρέχουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα 100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος/η στο τέλος της 1ης μέρας !
 • Η διδασκαλία μας είναι πλημυρισμένη με ΧΙΟΥΜΟΡ γιατί δεν χρειάζεται κανένα δεκανίκι σοβαροφάνειας για να έχει την αξία που θα διαπιστώσεις
 • Η μέθοδος μας έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ γιατί δίνουμε έμφαση στην ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αντί στη μνήμη (ο δάσκαλος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής υπνοθεραπείας) !
 • Το Δίπλωμα από την Athens Massage & Yoga Academy αναγνωρίζεται από το Thai Massage School of Chiang Mai – Σχολή Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης γιατί ο δάσκαλος είναι και δάσκαλος αυτής της σχολής

-------------------------------------------------------------------------------

Τώρα θα ήθελα να συστηθώ. Είμαι ο Νικόλας Παρασκευόπουλος και δίνω τα μαθήματα που θα ήθελα να πάρω ενώ ανυπομονώ να ζω τη κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε. Τελεία και παύλα ! Αν είμαι καλός στον ρόλο μου τότε θα γίνεις γρήγορα εξαιρετικός σε αυτή την τέχνη ενώ αν δεν είμαι ο κατάλληλος όσες ώρες και αν μείνεις μαζί μου δεν θα αλλάξουν πολλά, όσες τεχνικές και αν απομνημονεύσεις... Έχεις την δυνατότητα να το διαπιστώσεις χωρίς το παραμικρό ρίσκο καθόσον τα μαθήματα μου δίνονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. :)

Ως διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής ύπνωσης & υπνοθεραπείας, συμπληρώνω το μάθημα με στοιχεία που δεν περιμένεις, δεν θα βρεις σε βιβλία μασάζ και που σε βοηθούν να ξεχωρίσεις. Θέλω να γίνεις ο καλύτερος/η που μπορείς σε “χρόνο μηδέν”, γιατί θέλω να το απολαμβάνω να ξετυλίγεται μπροστά μου. Μ' αρέσει να συμβαίνει.

Έχω αναπτύξει, δοκιμάσει και πλέον χρησιμοποιώ μια ιδιαίτερη μέθοδο που σε οδηγεί ίσως και “αόρατα” να δίνεις το συντομότερο δυνατό ένα χαρισματικό μασάζ ! Αυτό που θα σου ζητούν ξανά.

Χρειάζομαι συγκεκριμένο χρόνο για να το πετύχουμε αλλά όχι 100αδες ακριβοπληρωμένες ώρες εκπαίδευσης που δεν τελειώνουν... ή μαθήματα που γίνονται 1 φορά το μήνα και διαρκούν μήνες ή χρόνια... ! Αυτό το μάθημα σε βάζει γρήγορα και βαθιά στο θέμα και σου ανοίγει το δρόμο για το 2ο, και το 3ο επίπεδο του θεραπευτικού μασάζ όπως και για το τμήμα των προχωρημένων που αλλάζει τα δεδομένα.

Το Charisma Thai Massage είναι ένα αντί-μάθημα με μεράκι και πάθος :) Μια εμπειρία που για διαφορετικούς λόγους θα ήθελες να ζήσεις, ακόμα και αν δεν ήθελες να μάθεις μασάζ !
Μόλις βρέξεις τα πόδια σου στο ποτάμι θα ξέρεις αν θέλεις να κολυμπήσεις περισσότερο.

 • Charisma Thai Massage L1 στην Athens Massage & Yoga Academy.
 •  Διάρκεια 30 ώρες.
 • Γλώσσα Σεμιναρίου: Ελληνική & Αγγλική

Συμμετοχή: 320 €
Για Πληροφορίες και Εγγραφές μιλήστε με την Ελένη - Νεφέλη στο 210-9238000 ή εγγραφείτε online τώρα επιλέγοντας το link που ακολουθεί

Πληροφορίες & Online Εγγραφή

Ημερομηνία 24-11-2018 10:00 am
Event End Date 02-12-2018 6:00 pm
Όριο Ατόμων 16
Συμμετοχή 320€
Χώρος Διεξαγωγής
Athens Massage & Yoga Academy
Mitseon 19, Athens 117 42, Greece
Athens Massage & Yoga Academy
320€ 10

Location Map

Share this event:

Google Maps

map
      View Athens Massage & Yoga Academy in a larger map

Διεύθυνση

Athens Massage & Yoga Academy

Μητσαίων 19 - Ακρόπολη

210-92 38 000

 Δίπλα στο Μουσείο της Ακρόπολης

1 λεπτό από το μετρό

info  @ massage.gr

Δωρεάν Newsletter !

Μάθετε αμέσως νέα που σας αφορούν και ενημερωθείτε για τα νέα μας σεμινάρια
Συχαινόμαστε το spam και δε δίνουμε τα στοιχεία σας σε κανένα.
Please wait